ETUSIVU    ARTISTIT   TIETOA MEISTÄ

IN ENGLISH

 Tietoa meistä

HELSINK TATTOO STUDIO

 

Jokainen tatuointi on juuri asiakkaallemme suunniteltu kustomoitu tatuointi. Siksi ennen itse tatuointiaikaa varaamme asiakkaillemme yhden konsultointikerran. Konsultoinnissa käydään läpi asiakkaan ideat sekä toiveet tatuointia kohtaan, artisti katsoo parhaimman sijainnin tatuoinnille sekä ottaa mittoja kohdasta. Tämän jälkeen artisti suunnittelee ja piirtää alusta alkaen juuri sinulle kustomoidun tatuoinnin. Tatuointipäivänä katsotaan vielä miten suunnittelu istuu ja jos on tarvetta muutoksille.

 

Konsultointi on maksuton,varatusta tatuointiajasta perimme varausmaksun joka hyvitetään tatuoinnin loppuhinnasta.

 

Studiollamme ei ole valmista hintataulukkoa vaan hinta koostuu suunnittelusta,koosta sekä yksityiskohtin määrästä. Peruutetusta ajasta perimme varausmaksun hinnan.

 

Studiolla vaadimme asiakkailtamme 18-vuoden ikää.

 

Helsink Tattoo studiolla arvostamme laadukasta sekä kestävää työtä. Siksi joissakin tilanteissa tatuoitsija joutuu joko hylkäämään asiakkaan idean tai vaihtoehtoisesti muuttamaan ideaa, tätä ei tule ottaa hekilökohtaisesti vaan haluamme taata asiakkaillemme laadukkaan tatuoinnin joka kestää kymmenenkin vuoden päästä laadukkaana.

 

Studiollamme nuodatetaan sairaalatason hygieniaa. Kaikki käytössämme olevat välineet sekä tuotteet ovat laillistetuilta jälleenmyyjiltä sekä ovat vain ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Välineet sterilisoidaan sairaalatason autoklaavissa suljetussa vain sterilisointiin tarkoitetussa tilassa. Kaikki käyttämämme neulat ovat suoraan tehtaalta jotka ovat pakattu suljettuihin steriileihin pusseihin. Neulat ovat kertakäyttöisiä.

 

Ammattitaitoista työtä sekä rentoa meininkiä, Helsink Tattoo studio toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi !

 

Varaa konsultointiaikasi: lähetä sähköpostia tästä tai puhelimitse +358 (0)44 9479 389

 

 

 Seuraa meitä

Facebook

HELSINK TATTOO STUDIO

Phone: +358 (0) 44 947 9389

Lähetä sähköpostia tästä

PORVOONKATU 53

00520 HELSINKI | FINLAND